Roué Verveer

Cabaretier en stand-upper Roué Verveer speelt sinds 2002 theatervoorstellingen en is in 2018 met zijn achtste programma Heppie de Peppie in de Nederlandse theaters te zien. Hij geeft in zijn shows op originele en grappige wijze een eigen kijk op de wereld en wordt erg geprezen om zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties.

Roué stond zeven keer in een bomvolle Ziggo Dome met Gabbers, heeft met zijn boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan en is ook een graag geziene gast bij vele tv-programma’s (o.a. Tequila, Hints, De Slavernij, Beste Kijkers, De Super Freek Show, Big Fish Klaas, Mag ik u kussen?, Chef in je Oor, Omdat ik het zeg, Dance Dance Dance, Smaakt naar Meer).

In het najaar van 2017 is Roué met zijn eigen tv-show Happy Hour op SBS6 te zien. Daarnaast presenteert hij samen met Hanneke Groenteman de tweede serie van het NTR programma Omdat ik het zeg.

Roué tourt momenteel langs de theaters met zijn solovoorstelling Heppie de Peppie. Deze gloednieuwe cabaretshow bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit, energie en scherpe grappen!
Kijk hier voor meer informatie.

Geproduceerd door:

Meld je aan voor het laatste Caribbean Combo nieuws

Heeft u vragen over Caribbean Combo? Klik dan hier. U zal zo spoedig mogelijk antwoord krijgen op uw vraag.