Murth Mossel

Murth is een Nederlandse acteur, rapper en stand-upcomedian en geboren op 6 februari 1970 te Amsterdam. Hij is bekend geworden in theaterland door zijn optredens met de FreshWagon en Comedytrain.

Eind jaren ’90 presenteerde hij het programma The Pitch. Hij tourt al jaren met zijn eigen theatershow langs de Nederlandse theaters. Gedurende twee seizoenen stond Murth in het theater met zijn tweede avondvullende voorstelling 1e pers. enkelvoud. Gedurende het seizoen 2011-2013 was Murth met zijn voorstelling Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld in de Nederlandse theaters te zien. Murth is vanaf januari 2018 te zien met zijn nieuwe avondvullende programma Pauwer.

Murth Mossel draait al jaren mee in de Nederlandse cabaretwereld en staat bekend om zijn komische theaterprogramma’s die uitdagen en de diepte ingaan wanneer het niet wordt verwacht.

Naast stand-up comedy optredens en zijn muzikale carrière spreekt Mossel ook stemmetjes in, zoals voor de Nederlandse versies van films als Rango, Rio, Kung Fu Panda en Turbo.

Momenteel tourt Murth langs de theaters met zijn solovoorstelling Pauwer.
Kijk hier voor meer informatie

Geproduceerd door:

Meld je aan voor het laatste Caribbean Combo nieuws

Heeft u vragen over Caribbean Combo? Klik dan hier. U zal zo spoedig mogelijk antwoord krijgen op uw vraag.