Het Huis van Asporaat presenteert Caribbean Combo in Rotterdam Ahoy:

Na jaren uitverkochte shows door heel Nederland en de Caribbean komen de mannen vrijdag 28 juni & zaterdag 29 juni 2019 terug met hun aller grootste show ooit in Rotterdam Ahoy. Deze show belooft net als de voorgaande shows een waar spektakel te worden. 

De mannen zetten een show neer vol met stand-up comedy en improvisatie theater waarbij ze het publiek van het begin van de show tot de laatste minuut laten bulderen van het lachen.

De mannen over de vraag waarom een show in Rotterdam Ahoy? Samen kunnen we alles aan en is alles mogelijk; Mission is Possible.

Over Caribbean Combo

Caribbean Combo is een comedy- en cabaret gezelschap bestaande uit Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe. In 2010 speelden zij hun eerste voorstelling, DAAR ZAL JE ZE HEBBEN. In 2011 volgde DE KERSTSPECIAL. Met deze voorstelling stond Caribbean Combo onder andere in Carré en tourde ze door Nederland, Suriname en Curaçao. In 2012 speelden ze de voorstelling ZE ZIJN ER WEER. In 2018 tourde ze met ZE ZIJN TERUG langs theaters en stonden ze twee keer in een uitverkochte AFAS Live.

Geproduceerd door:

Meld je aan voor het laatste Caribbean Combo nieuws

Heeft u vragen over Caribbean Combo? Klik dan hier. U zal zo spoedig mogelijk antwoord krijgen op uw vraag.